Shop

cutit, cutit japonez, cutit profesional japonez, cutitul bucatarului
Cutit Profesional Japonez Nakiri, Tojiro-Pro, F-894, 170 mm
3 decembrie 2024
Cutit_Japonez_Profesional_Tojiro_Hammered_F-1110
Cutit Profesional Japonez decojire, Tojiro Hammered F-1110, lungime lama 9 cm
2 ianuarie 2025
Show all
cutit, cutit japonez, cutit profesional japonez, cutitul bucatarului
cutit, cutit japonez, cutit profesional japonez, cutitul bucatarului

Cutit Profesional Japonez pentru Paine, Tojiro-DP, F-687, 27 cm

Livrare Gratuita 24/48H!

410.00 lei

5 în stoc

Descriere

Cutit profesional japonez pentru Paine , ( bread knife), pentru feliere paine, marca Tojiro seria DP, cu lama dintr-un strat de otel aliat cu molibdem si vanadiu, rezistenta la coroziune si socuri.

F-687

In toate bucatariile este nevoie de un cutit pentru felierea painii, iar acesta este unul remarcabil.

Cutitul prezentat face parte din gama cutitelor profesionale seria ” Tojiro DP ”, serie caracterizata prin urmatoarele caracteristici:

–          ascutis desavarsit, intretinere si reascutirea usoara, datorita aliajului special din otel inoxidabil;

–          lama asimetrica duritate mare ( Rokwell 58 +/- 1 );

–          lama ultra-ascutita pe o feta la un unghi de 15 grade, de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutimii caracteristice cutitelor japoneze;

–          maner din ” pakkawood “, lemn tratat cu rasini, fixat cu 3 nituri;

 

Cutitele profesionale seria ” Tojiro DP ”, sunt realizate din otel inox, au manerul cu design european, adecvat pentru o prindere ferma chiar si cu o mana alunecoasa, iar lama este integrata pana la capat in maner. Aceste cutite pot fi sterilizate in sterilizatoare cu apa clocotita, si pot fi reascutite utilizand ” piatra uda ”.

Fișa cu date

  • Lungime lama – 270 mm
  • Lungime totala – 410 mm
  • Greutate – 165 g
  • Stil – CUTITUL PENTRU PAINE AL BUCATARULUI JAPONEZ
  • Proprietăți – LAMA ASIMETRICA
  • Greutate ( cu ambalaj ) g – 300
  • Numar straturi – 1