Termeni si conditii

Termeni si conditii

Bine ai venit pe site-ul cutitejaponeze.ro ! Site-ul www.cutitejaponeze.ro este proprietatea S.C. Omnicom 2000 S.R.L. (denumita in continuare Omnicom 2000 si/sau Compania, si /sau Vanzator ), Omnicom 2000 SRL ofera servicii supuse unor observatii, termeni si conditii stabilite in acest document denumit „Termeni si Conditii”. In plus, atunci cand utilizezi oricare dintre serviciile noastre (de exemplu lasi un Comentariu sau Review), vei fi supus regulilor, normelor, politicilor, termenilor si conditiilor aplicabile acestui serviciu, incluse in prezentul document denumit „Termeni si Conditii”. Ne rezervam dreptul sa schimbam acest Site si acesti Termeni si Conditii fara o notificare in prealabil. Accesarea, navigarea, sau utilizarea acestui Site, presupune implicit acceptul tau asupra acestor Termeni si Conditii, asa ca te rugam sa citesti acest document cu atentie inainte de a continua.

1. Generalitati

S.C. Omnicom 2000 SRL este societatea care administreaza domeniul www.cutitejaponeze.ro  si subdomeniile acestuia, numit in continuare „Site”.

S.C. Omnicom 2000 SRL denumita in continuare „Compania”, „cutitejaponeze.ro” sau „Vanzator”, este persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Brailita nr. 9, bl. D9B, Sc.1, Ap. 28, sector 3, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/9371/1999, Cod Unic de Identificare Fiscala RO12327163, telefon/fax: 021.460.92.96, 0733.393.261.

Accesul in cadrul Site-ului si utilizarea acestuia se fac cu respectarea Termenilor si Conditiilor cuprinse in acest document. Utilizarea Site-ului ca vizitator, inregistrarea ca Utilizator si realizarea de achizitii de produse si servicii oferite pe Site ca Client, presupun implicit citirea cu atentie si acceptarea tacita si fara rezerve a acestor Termeni si Conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta, denumita „Utilizarea”.
Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamantul parintilor de a utiliza acest Site.

2. Definitii si termeni

Vanzator: S.C. Omnicom 2000 SRL

Utilizator: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la continutu site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de Omnicom 2000 SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Companie si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Client: persoana fizica sau juridica, sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Site: reprezinta domeniul www.cutitejaponeze.ro apartinand Omnicom 2000 SRL , prin intermediul caruia Utilizatorul-ul are access la informatii privind produsele si serviciile oferite de catre Omnicom 2000 SRL.

Cont: este sectiunea din Site formata dintr-o adresa de email si o parola care permite Clientului transmiterea Comenzii si contine informatii despre Utilizator/Client si istoricul Clientului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc)

Comanda: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre un Client, prin care Clientul transmite care Vanzator intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site. Rezervarea unui Produs accesand Site-ul nu reprezinta o Comanda.

Contract: reprezinta contractul la distanta privind bunuri sau servicii, incheiat intre Vanzator si Client, in cadrul unui sistem organizat de vanzare sau prestare de servicii la distanta organizat de Vanzator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Clientului pana la momentul in care este incheiat Contractul si inclusiv acel moment.

Continut:
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui email trimis Utilizatorilor sau Clientilor sai de catre un angajat sau colaborator Omnicom 2000 SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Omnicom 2000 SRL, Utilizatorului sau Clientului, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de produse, serviciile si/sau tarifele practicate de catre Omnicom 2000 SRL intr-o anumita perioada;
– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Omnicom 2000 SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Omnicom 2000 SRL, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Produse si Servicii: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, ce urmeaza a fi furnizate de catre Omnicom 2000 SRL, Clientului ca urmare a incheierii Contractului.

Tranzactie: incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre Omnicom 2000 SRL Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Omnicom 2000 SRL, indiferent de modalitatea de livrare.

Campanie: actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Omnicom 2000 SRL.

Taxa de timbru verde: valoarea exprimata in LEI, platita de catre Omnicom 2000 SRL catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Newsletter: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (email, SMS), asupra Produselor si Serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Omnicom 2000 SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Omnicom 2000 SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

Review: o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Produs sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatea acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca Produsul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Utilizarea abuziva: reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau orice alt mod care poate produce prejudicii. Omnicom 2000 SRL.

3. Politica de vanzare online

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator sau Client. Pentru motive justificate Omnicom 2000 SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Omnicom 2000 SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Omnicom 2000 SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Omnicom 2000 SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod datorita diferentelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate.
Cutitejaponeze.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din site, rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

3.3. Promotiile si ofertele prezentate pe Site sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.4. Comunicarea cu Omnicom 2000 SRL se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea Contact din Site. Omnicom 2000 SRL are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.5. O Comanda neconfirmata de catre Omnicom 2000 SRL nu are valoarea unui Contract.

3.6. Mesajul de notificarea afisat , imediat dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (prin email) sau telefonic.

3.7. Contractul se considera incheiat intre Omnicom 2000 SRL si Client in momentul primirii de catre Client de la Omnicom 2000 SRL, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a Comenzii. Asadar, Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Omnicom 2000 SRL.

3.8. In cazul platilor online Omnicom 2000 SRL nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

4. Comanda si documente contractuale

4.1. Clientul / Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site-ul www.cutitejaponeze.ro prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand/alegand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi un Produs si/sau Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea Comenzii, implicit nici rezervarea automata a Produsului/Serviciului.

4.2. Prin finalizarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (email si/sau telefonic), prin care Omnicom 2000 SRL isi deruleaza operatiunile comerciale si consimte ca Omnicom 2000 SRL poate sa il contacteze in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.4. Omnicom 2000 SRL poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poate pretinde celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
– Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a Tranzactiei, in cazul platii online;
– Invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre Omnicom 2000 SRL, in cazul platii online;
– Datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.
– produsele comandate nu mai sunt disponibile, urmand sa fie recomandate produse similare.

4.6. In situatia in care un Produs sau/si Serviciu comandat de catre Client si achitat, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea Produsului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

4.7. Omnicom 2000 SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate pe website. Din acest motiv, Omnicom 2000 SRL isi va asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda, in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta furnizorului/producatorului sau daca acesta nu-l are in stoc. In cazul in care Omnicom 2000 SRL nu poate furniza produsele, Clientul va fi informat cat mai curand posibil. In situatia in care Produsele sunt deja platite, banii vor fi restituiti in termen de maxim 7 (sapte) zile.

4.8. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Omnicom 2000 SRL pe site vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorii Omnicom 2000 SRL, atunci unde este cazul.

4.9. Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului Site, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti Utilizatorii/Clientii.

5. Pretul

5.1. Toate preturile aferente Produselor si/sau Serviciilor afisate in cadrul Site-ului www.cutitejaponeze.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. ( in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres acest lucru pe Site.

5.2. Omnicom 2000 SRL va transmite Clientului factura aferenta Comenzii ce contine Produsele si/sau Serviciile vandute, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Clientului sau prin posta electronica, la adresa de email mentionata de Client in Contul sau.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Clientul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Omnicom 2000 SRL in Contul sau sau prin intermediul postei electronice, la adresa de email mentionata in Contul sau.

5.4. In situatia in care unuia sau mai multor Produse si/sau Servicii le sunt aplicate mai multe promotii in acelasi timp (discounturi/cadouri/pachete promotionale etc), se aplica o singura Promotie si anume cea cu valoarea cea mai mare in momentul achizitionarii de catre Client a acestor Produse si/sau Servicii.

5.5. Preturile pot fi modificate de catre Omnicom 2000 SRL, in orice moment, fara preaviz.

5.6. Omnicom 2000 SRL atentioneaza asupra faptului ca pot exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Omnicom 2000 SRL va informa Clientul asupra pretului corect.

6. Plata si modalitati de plata

6.1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Omnicom 2000 SRL va emite catre Client o factura pentru Produsele si/sau Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

6.2. Omnicom 2000 SRL va accepta plata de la Client prin intermediul procesatorului de plati online securizate, in momentul in care primeste Comanda de la Client sau, in numerar la livrarea Produselor si/sau Serviciilor comandate.
Puteti opta pentru plata produselor dorite achitand cash/card contravaloarea lor la depozitul nostru (numai pentru persoanele juridice), urmand sa le ridicati tot de aici.

6.3. Compania isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, in baza facturii proforme emise. Plata in avans se poate efectua prin ordin de plata sau depunere numerar in contul Omnicom 2000 SRL. Dovada platii trebuie transmisa catre Omnicom 2000 SRL la adresa de email: office@cutitejaponeze.ro. Livrarea Produselor va fi efectuata numai dupa intrarea sumei in contul Companiei.

6.4. Plata in avans este considerata si plata cu ajutorul cardului de credit/debit online, prin selectarea procesatorului de plati electronice din formularul de comanda. In aceasta situatie, Omnicom 2000 SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea, va efectua verificarile suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea Produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar Livrarea nu va fi realizata.

6.5. Omnicom 2000 SRL poate intrepinde verificari de securitate adecvate in timpul procesului de Comanda prin intermediul bazelor de date ale tertilor. Prin plasarea unei Comenzi si acceptarea acestor Termeni si Conditii, Clientul consimte efectuarea acestor verificari. La efectuarea acestor verificari, informatiile personale oferite de Client pot fi dezvaluite unei terte parti care poate pastra o evidenta a acestor informatii. Acest lucru va fi realizat doar in mod securizat si orice procesare a datelor va fi realizata in stricta conformitate cu Legea nr. 677 din 2011 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001, precum si cu Regulamentul (UE) 2016/679 ( GDPR ) aplict din 25.05.2018 .

7. Livrarea

7.1. Omnicom 2000 SRL se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat rapid door-to-door.

7.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

7.3. Vanzatorul va efectua livrarea Produselor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

7.4. Detaliile de livrare ale Produselor si Serviciilor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Omnicom 2000 SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

7.5. Reclamatiile privind integritatea articolelor sunt luate in consideratie doar in ziua primirii coletului de la curier.

7.6 Deschiderea coletelor la livrare in prezenta curierului este permisa, daca se solicita in mod expres de catre client. Aceasta optiune si se va factura cu 5 lei / comanda.
Intrucat eventualele reclamatii sunt admise in ziua primirii coletului doar in baza unei fotografii trimise pe mail, si dorind sa mentinem costul transportului la o valoare cat mai mica, coletele sunt trimise in mod curent fara “deschidere la livrare” . Pentru comenzile peste 1000 lei, ” deschiderea la livrare ” se va oferi gratuit, dar numai la solicitarea expresa a clientului.

8. Garantii

8.1. Toate Produsele comercializate de catre Omnicom 2000 SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare (O.G. 21/1992 , Legea 449/2003 si O.G. 174/2008) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator si furnizor in parte, de asemenea sunt insotite de certificat de garantie si de instructiuni de utilizare.

8.2. In situatia defectarii unui produs aflat in perioada de garantie, clientul trebuie sa ne contacteze, fie telefonic fie prin e-mail, urmand sa solutionam reclamatia in timpul cel mai scurt.
Pentru produsele pentru care nu s-a emis certificat de garantie, si nu exista centre de reparare a acestor produse, garantia este de 2 ani, conform legislatiei in vigoare, urmand a se inlocui produsul cu unul, nou daca se va demonstra utilizarea corecta si conform indicatiilor de pe eticheta.

9. Transferul proprietatii Produselor

9.1. Proprietatea asupra unui Produs va fi transferata la livrare, dupa semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Omnicom 2000 SRL si dupa efectuarea platii integrale din partea Clientului.

9.2. Titlul legal de proprietate asupra Produselor Comandate si livrate catre Client nu va fi transferat inainte ca Omnicom 2000 SRL sa primeasca toate sumele datorate, in baza acestor Termeni si Conditii, direct sau prin mandatarii acestuia (firma de Curierat sau unitatile bancare partenere).

10. Dreptul de retragere

10.1. Potrivit legislatiei in vigoare, in conformitate cu O.U.G. 34/2014, Clientul isi poate exercita dreptul de retragere din Contract in termen de 14 ( paisprezece ) zile de la intrarea in posesie a Produselor.

10.2. In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract folosind Formularul de Retragere in cadrul termenului legal, Omnicom 2000 SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Omnicom 2000 SRL de catre Client asupra deciziei sale de retragere din Contract, si acceptarea returului. Suma va fi rambursata dupa cum urmeaza:
– Comenzi achitate cu card online – prin restituire in contul din care plata a fost efectuata;
– Comenzi achitate cu OP/ramburs/iTransfer/Card bancar – prin virament bancar in contul furnizat de Client;

10.3. Omnicom 2000 SRL va rambursaa contravaloarea produselor returnate, doar dupa primirea si verificarea acestora; pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupere el insusi Produsele, (se va lua data cea mai recenta). Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre Client.
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in forma originala cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Returul produselor se poate face in sistem de curierat rapid door-to-door, (nu posta), ambalat adecvat in cutie din carton si materiale de protectie /amortizare a socurilor, sau venind direct la punctele de lucru ale S.C. Omnicom 2000 SRL, dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ( ambalaj deteriorat, lipsa etichetelor,etc ), ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se prevederile cuprinse in O.U.G. 34/2014 art. 59.
Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data primirii produsului. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Formular de retur:  Descarca in format pdf.

10.4. Urmatoarele Produse nu se pot returna in conformitate cu art.16 din OUG 34/2014:
– Produse confectionate la comanda sau dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar;
– Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid;
– Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client;
– Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

11. Dreptul de proprietate intelectuala

11.1. Intregul continut al Site-ului incluzand dar nelimitandu-se la text, logo-uri, reprezentari stilizate, butoane, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, continut multimedia, software si alte date, numite generic „Continut” astfel cum este definit in preambul, sunt si raman proprietatea Omnicom 2000 SRL sau, a furnizorilor si/sau producatorilor produselor oferite prin intermediul Site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 129/1992 privind modelele si desenele industriale, republicata.

11.2. Vizitatorului, Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Omnicom 2000 SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Omnicom 2000 SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul expres scris al Omnicom 2000 SRL.

11.3. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

11.4. In cazul identificarii oricei actiuni dintre cele mentionate, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@cutitejaponeze.ro

12. Cesionarea si Subcontractarea

12.1. Omnicom 2000 SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Clientului, nefiind nevoie de acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Client pentru toate obligatiile contractuale.

12.2. Utilizatorul/Clientul nu are dreptul de a Cesiona sau Subcontracta niciunul dintre drepturile si obligatiile care ii revin in baza acestor Termeni si Conditii.

13. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

14. Raspundere

Pentru evitarea oricarei neclaritati, Omnicom 2000 SRL nu poate fi responsabil pentru orice pierdere sau prejudiciu indirect (inclusiv dar fara limitare la pierderi de profit, oportunitati sau prejudicii de imagine), daune de orice fel , costuri, cheltuieli sau revendicari pentru orice fel de compensatii indirecte (provocate in orice mod) pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat din sau in legatura cu indeplinirea de catre Omnicom 2000 SRL a oricarei dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrarea si in special pentru pierderea acestora.

15. Confidentialitate

Accesarea site-ului www.cutitejaponeze.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. Omnicom 2000 SRL.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Compania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii site-ului.

15.1. Prin accesarea Site-ului www.cutitejaponeze.ro si inscrierea in baza de date a Omnicom 2000 SRL, implica acceptul Utiizatorului/Clientului ca Datele Personale sa fie colectate, procesate si/sau utilizate in scopul administrarii si indeplinirii contractului incheiat intre Client si Omnicom 2000 SRL, asistenta generala si pe termen lung pentru Utilizator/Client si serviciu personalizat, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, activitati de sondare a pietei si a opiniei sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Omnicom 2000 SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, email, telefon, SMS, etc).
SC Omnicom 2000 SRL este unicul detinator al al informatiilor colectate de pe acest Site si se obliga ca Datele Personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere. Singurele exceptii de la aceasta regula o constituie operatorul de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de Omnicom 2000 SRL, in baza unui document de confidentialitate de tip Non-Disclosure Agreement si a unui contract.

15.2. Accesul la Datele Personale va fi limitat la angajatii autorizati dupa cum este necesar in scopurile identificate la punctul 15.1 precum si securitatea si intretinerea IT. Omnicom 2000 SRL utilizeaza masuri tehnice si organizationale adecvate pentru a proteja securitatea si confidentialitatea Datelor Personale si efectueaza revizii si imbunatatiri periodice ale acestor masuri dupa cum este necesar pentru a reflecta evolutia legilor si/sau umbunatatirile in tehnologia disponibila.

15.3. Colectarea Datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatie de gestiune a Newsletter-ului, prin salvarea in baza de date a diverse formulare de contact disponibile pe Site care sunt completate de catre Utilizator, prin chestionare online, etc. Utilizam Datele pentru a analiza obiceiurile de navigare, administrarea Site-ul, pentru a urmari interesele Utilizatorilor si informatii demografice. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea Site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele Utilizatorilor.

15.4. Utilizatorul/Clientul are dreptul de a accesa si de a reviziu Datele Personale si de a solicita corectarea, modificarea, stergerea sau blocarea Datelor Personale.

15.5. Utilizatorul/Clientul isi poate retrage oricand consimtamantul.

15.6. Orice intrebare suplimentara si/sau intentie de a accesa sau vedea Datele Personale, solicitare privind Datele Personale sau retragerea consimtamantului, se va directiona catre SC Omnicom 2000 SRL, la adresa de email office@cutitejaponeze.ro.

15.7. Omnicom 2000 SRL nu trimite mesaje nesolicitate si fiecare editie de Newsletter contine modalitatea de dezabonare si odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor.

15.8. Renuntarea la primirea Newsletter-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Termeni si Conditii.

16. Informatii privind DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv. Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 referitoare la protectia mediului, H.G. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice.

17. Alti termeni

17.1. Omnicom 2000 SRL va face eforturi rezonabile pentru a verifica exactitatea oricaror informatii de pe Site, dar nu face declaratie si nu ofera nicio garantie de vreun fel, expresa sau implicita, statuara sau de alta natura, privind continutul si disponibiitatea Site-ului;

17.2. Fotografiile Produselor (statice, dinamice sau prezentari) sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si acestea pot contine accesorii neincuse in pachetul standard, iar unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu prezinta o obligatie contractuala din partea Omnicom 2000 SRL;

17.3. Pot exista diferente intre culoarea reala a Produsului si cea afisata pe monitorul utilizat (CRT, LCD, LED, OLED si AMOLED) si setarile acestuia (luminozitate, reglaj incorect sau necalibrat).

18. Legea aplicabila – Jurisdictia

Contractul dintre Client si Omnicom 2000 SRL va fi guvernat de legislatia aplicabila din Romania. Eventualele litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate exclusiv de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Prin citirea Termenilor si Conditiilor ai luat la cunostinta ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie si sa soliciti stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conturile si informatiile aferente acestora pot fi modificate doar de titularul adresei de mail ( non-private de tip user@yahoo , user@gmail etc) si de titularul de mail sau titularul domeniului in cazul adreselor private (domenii inregistrate de persoane fizice sau juridice).

Ultima actualizare: 30.10.2018