650.00 lei
Stoc epuizat
Cutit profesional japonez Kiritsuke, pentru tocare, maruntire, feliere, marca Tojiro seria Shirogami Kurouchi, cu lama speciala Damasc 3 straturi, rezistenta la coroziune si socuri.
Kiritsuke este cuțitul bucatarului chef japonez, care taie felii, toaca si marunteste.
Asemenea celor mai multe cutite japoneze, kiritsuke este subțire, ușor, și de obicei este ascutit pe ambele fete sub un unghi de 12 până la 15 grade, făcând felierea fără efort.
Aceste unghiuri ii determina pe producătorii de lame să mărească duritatea oțelului lor, astfel încât pastrarea taisului să fie menținută .
Lama Tojiro Shirogami kiritsuke este fabricată dintr-un oțel carbon carbon reactiv denumit Shirogami (White # 2), ceea ce înseamnă că are o margine ascuțită și durabila. Se numește “reactiv”, deoarece isi schimbă culoarea dacă prelucrati alimentele acide – o caracteristică pe care mulți entuziaști o exploatează pentru aspectul estetic. Deseori, cuțitele din oțel carbon sunt placate cu alte oteluri, pentru a le face mai puțin reactive.
Această linie de cutite, este construită cu un mâner din lemn de stejar sau magnolie în forma literei „ D” și cu finel din plastic, care explică doar parțial modul în care un cuțit atat de mare ajunge la un preț atât de bun!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.