Shop

Cutit_japonez_profesional_Tojiro_ghiutoh_dp_F-656
Cutit Profesional Japonez Gyutoh, Tojiro-DP, F-654, 180 mm
11 ianuarie 2020
Cutit-profesional-tojiro-sippu-black-damasc-Nakiri-fd-1598
Cutit Profesional Japonez Nakiri, Tojiro Shippu Black FD-1598, lungime lama 16.5 cm
28 februarie 2020
Show all
Cutit_Japonez_Profesional_Tojiro_Pro_F-632
Satar

Cutitul Bucatarului Chinez, Tojiro-Pro – Japonia, F-632, 225×105 mm

Livrare Gratuita 24/48H!

1,675.00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Cutit profesional japonez, disign specific cutitului bucatarului chinez, adecvat pentru tocat si feliat legume, ierburi, condimente si carne fara os, marca Tojiro seria Pro, cu lama speciala din 3 straturi, rezistenta la coroziune si socuri.

F-632

” Orice macelar sau bucatar are nevoie de un cutit bun! ”

Cutitul prezentat face parte din gama cutitelor profesionale seria ” Tojiro Pro ”, serie caracterizata prin urmatoarele caracteristici:

–          ascutis desavarsit, intretinere si reascutirea usoara, datorita aliajului special din otel inoxidabil;

–          lama simetrica obtinuta prin laminarea a trei straturi de otel avand miezul realizat dintr-un otel remarcabil de dur VG10 ( Rokwell 58 +/- 1 );

–          lama ultra-ascutita pe ambele fete la un unghi de 15 grade, de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutimii caracteristice cutitelor japoneze;

 

Cutitele profesionale seria ” Tojiro Pro ”, sunt realizate din otel inox, au manerul cu designul Tornado, adecvat pentru o prindere ferma chiar si cu o mana alunecoasa, iar lama este integrata in maner.  Aceste cutite pot fi sterilizate in sterilizatoare cu apa clocotita, si pot fi reascutite utilizand ” piatra uda ”.

Fișa cu date

  • Lungime lama – 225 mm
  • Grosime lama – 4 mm
  • Lungime totala – 340 mm
  • Greutate – 580 g
  • Greutate ( cu ambalaj ) g – 650
  • Numar straturi – 3
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutitul Bucatarului Chinez, Tojiro-Pro – Japonia, F-632, 225×105 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *