Shop

Cutit_japonez_profesional_Tojiro_ghiutoh_dp_F-656
Cutit Profesional Japonez Gyutoh, Tojiro-DP, F-654, 180 mm
11 ianuarie 2020
Cutit-profesional-tojiro-sippu-black-damasc-Nakiri-fd-1598
Cutit Profesional Japonez Nakiri, Tojiro Shippu Black FD-1598, lungime lama 16.5 cm
28 februarie 2020
Show all
Cutit_Japonez_Profesional_Tojiro_Pro_F-632
Satar

Cutitul Bucatarului Chinez, Tojiro-Pro – Japonia, F-632, 225×105 mm

Livrare Gratuita!

1,630.00 lei

1 în stoc

Descriere

Cutit profesional japonez, disign specific cutitului bucatarului chinez, adecvat pentru tocat si feliat legume, ierburi, condimente si carne fara os, marca Tojiro seria Pro, cu lama speciala din 3 straturi, rezistenta la coroziune si socuri.

F-632

” Orice macelar sau bucatar are nevoie de un cutit bun! ”

Cutitul prezentat face parte din gama cutitelor profesionale seria ” Tojiro Pro ”, serie caracterizata prin urmatoarele caracteristici:

–          ascutis desavarsit, intretinere si reascutirea usoara, datorita aliajului special din otel inoxidabil;

–          lama simetrica obtinuta prin laminarea a trei straturi de otel avand miezul realizat dintr-un otel remarcabil de dur VG10 ( Rokwell 58 +/- 1 );

–          lama ultra-ascutita pe ambele fete la un unghi de 15 grade, de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutimii caracteristice cutitelor japoneze;

 

Cutitele profesionale seria ” Tojiro Pro ”, sunt realizate din otel inox, au manerul cu designul Tornado, adecvat pentru o prindere ferma chiar si cu o mana alunecoasa, iar lama este integrata in maner.  Aceste cutite pot fi sterilizate in sterilizatoare cu apa clocotita, si pot fi reascutite utilizand ” piatra uda ”.

Fișa cu date

  • Lungime lama – 225 mm
  • Grosime lama – 4 mm
  • Lungime totala – 340 mm
  • Greutate – 580 g
  • Greutate ( cu ambalaj ) g – 650
  • Numar straturi – 3
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutitul Bucatarului Chinez, Tojiro-Pro – Japonia, F-632, 225×105 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *