Shop

Vezi coșul „Cutit Profesional Japonez Gyutoh, Tojiro-DP, F-654, 180 mm” a fost adaugat in cos.
Cutit_japonez_profesional_Tojiro_santoku_dp_F-331
Cutit Profesional Japonez Santoku, Tojiro-DP, F-331 170 mm
20 aprilie 2019
Cutit_japonez_profesional_Tojiro_ghiutoh_dp_F-656
Cutit Profesional Japonez Gyutoh, Tojiro-DP, F-655, 210mm
22 aprilie 2019
Show all
Cutit_japonez_profesional_Tojiro_ghiutoh_dp_F-331
Cutit_japonez_profesional_Tojiro_ghiutoh_dp_F-331

Cutit Profesional Japonez Gyutoh, Tojiro-DP, F-332, 180mm

Livrare Gratuita 24/48H!

570.00 lei

19 în stoc

Descriere

Cutit profesional japonez Gyutoh , ( cutitul bucatarului ), pentru taiere, tocare, maruntire, feliere, dezosare si transare, marca Tojiro seria DP, cu lama speciala din 37 straturi, rezistenta la coroziune si socuri.

F-332

Cutitul prezentat face parte din gama cutitelor profesionale seria ” Tojiro DP ”, serie caracterizata prin urmatoarele caracteristici:

–          ascutis desavarsit, intretinere si reascutirea usoara, datorita aliajului special din otel inoxidabil;

–          lama simetrica obtinuta prin laminarea a trei straturi de otel avand miezul realizat dintr-un otel remarcabil de dur VG10 ( Rokwell 58+/-1 );

–          lama ultra-ascutita pe ambele fete la un unghi de 15 grade, de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutimii caracteristice cutitelor japoneze;

 

Cutitele profesionale seria ” Tojiro DP ”, sunt realizate din otel inox, au manerul cu design actual, adecvat pentru o prindere ferma chiar si cu o mana alunecoasa, iar lama este integrata in maner. Aceste cutite pot fi sterilizate in sterilizatoare cu apa clocotita, si pot fi reascutite utilizand ” piatra uda ”.

Fișa cu date

  • Lungime lama – 180 mm
  • Grosime lama – 2 mm
  • Lungime totala – 300 mm
  • Greutate – 140 g
  • Greutate ( cu ambalaj ) g – 325
  • Numar straturi – 37
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutit Profesional Japonez Gyutoh, Tojiro-DP, F-332, 180mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *