Shop

SANTOKU
Cutit Profesional Japonez Santoku, Tojiro-DP, F-316 170 mm
1 decembrie 2024
cutit, cutit damasc, cutit japonez, cutit nakiri, cutit profesional japonez, cutite japoneze, cutitul bucatarului
Cutit Profesional Japonez Nakiri, Tojiro-DP, F-330 170 mm
1 decembrie 2024
Show all
cutit, cutit decojit, cutit japonez, cutit legume, cutit profesional japonez
cutit, cutit decojit, cutit japonez, cutit legume, cutit profesional japonez

Cutit Profesional Japonez Shotoh, Tojiro-DP F-318, 135mm

Livrare Gratuita 24/48H!

215.00 lei

Mai multe informatii

Cutitul prezentat face parte din gama cutitelor profesionale seria ” Tojiro DP ”, serie caracterizata prin urmatoarele caracteristici:

–          ascutis desavarsit, intretinere si reascutirea usoara, datorita aliajului special din otel inoxidabil;

–          lama simetrica obtinuta prin laminarea a trei straturi de otel avand miezul realizat dintr-un otel remarcabil de dur VG10 ( Rokwell 58 +/- 1);

–          lama ultra-ascutita pe ambele fete la un unghi de 15 grade, de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutimii caracteristice cutitelor japoneze;

Cutitele profesionale seria ” Tojiro DP ”, sunt realizate din otel inox, au manerul cu designul traditional, adecvat pentru o prindere ferma chiar si cu o mana alunecoasa, iar lama este integrata in maner. Aceste cutite pot fi sterilizate in sterilizatoare cu apa clocotita, si pot fi reascutite utilizand ” piatra uda ”.

Fișa cu date

  • Lungime lama – 135 mm
  • Lungime totala – 240 mm
  • Greutate – 70 g
  • Greutate ( cu ambalaj ) g – 120
  • Numar straturi – 3

2 în stoc

Descriere

Cutit profesional japonez Shotoh, pentru taiat, decojit si curatat legume, marca Tojiro seria DP, cu lama speciala din 3 straturi, rezistenta la coroziune si socuri.

F-313

Informatii aditionale
Greutate 1 kg
Dimensiuni 29 x 5 x 3 cm
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutit Profesional Japonez Shotoh, Tojiro-DP F-318, 135mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *